În curs de apariţie la Editura Christiana

 

VECHIUL TESTAMENT ÎN TÂLCUIREA SFINŢILOR PĂRINŢI. I. FACEREA

Autor: Pr. Ioan Sorin Usca

Editura Christiana, Bucureşti 2008

Apărut în 2002 şi demult epuizat, acest volum reapare acum într-o ediţie revăzută şi substanţial adăugită, în care textul aproape că s-a dublat. Seria a ajuns, între timp, la volumul XII (Iov) şi a pătruns în bibliografiile seminariilor şi facultăţilor de Teologie ortodoxă, devenind un instrument de lucru curent, atât pentru elevi şi studenţi, cât şi pentru intelectualitatea creştină în general. Revizuirea şi reeditarea întregii serii se va face cu binecuvântarea Î. P. S. Părinte Mitropolit Bartolomeu Valeriu Anania, primenitorul biblisticii româneşti. 

Volum broşat, aprox. 456 pagini format 20/13

10 responses to this post.

 1. Posted by Vania on octombrie 8, 2008 at 4:09 pm

  Interesantă carte, nu ştiam de ea!…

 2. Posted by anausca on octombrie 8, 2008 at 5:52 pm

  De aia-i bună blogosfera, că mai afli noutăţi.

 3. Posted by venczel andrei on octombrie 12, 2008 at 1:21 am

  Nu cred ca exista un om mai productiv ca dumneavoastra,pentru mine sunteti omul care a stiut sa creioneze personalitatea unui copil care nu a stiut pe ce lume este un adevarat parinte in primul rand,profesor si cu drag o spun un prieten de o caldura cum nu exista pe acest pamant.
  Va doresc mult succes in toate activitatiile pe care le facetzi si multa sanatate.
  cu mult drag Andrei

 4. Posted by anausca on octombrie 12, 2008 at 5:44 pm

  Andrei,
  tu ai fost mereu copilul care a ştiut să aleagă binele care era însămânţat în tine, iar noi, dascalii, vorba Apostolului, slugi netrebnice. Îţi mulţumesc pentru aprecieri şi îţi doresc mult succes în viaţă.

 5. Posted by venczel andrei on octombrie 12, 2008 at 8:13 pm

  am stiut sa aleg binele pentru ca a fost un om important ca dumneavoastra ca si ghid in inceputul meu de a pasii printre oameni.
  Va apreciez mult pentru ce faceti si imi doresc ca intr-o zi sa fiti rasplatita cum se cuvine pentru ca o meritati,pentru ca orice floare are nevoie de apa si soare,asa cum si dumneavoastra aveti nevoie din cand in cand de aprecieri.
  cu drag si respect andrei

 6. Posted by Alina Florei on octombrie 12, 2008 at 8:33 pm

  Multumim pentru toate noutatile pe care ni le pui la dispozitie , te felicit pentru tot ce faci, si-ti doresc mult succes!

 7. Posted by anausca on octombrie 12, 2008 at 10:49 pm

  Alina
  ne auzim atât de rar şi ne vedem şi mai rar. Încerc pe această cale să ţinem legătura; în ziua de azi mai uşor îi este omului să se pună în faţa calculatorului decât să facă o vizită. Timpul, unul dintre duşmanii mei, nu îmi îngăduie să stau nici cu mine de vorbă. Uneori simt că ne robotizăm, facem ca lucrurile să treacă în mod mecanic, ne pierdem în amănunte şi uităm să trăim, să ne bucurăm sau să vedem că afară e toamnă.
  Îţi doresc un an cu împliniri pe toate planurile.

 8. Posted by anausca on octombrie 12, 2008 at 11:07 pm

  Andrei
  de ce vrei tu să mă emoţionezi? Am plâns săptămâna asta, gata, îmi ajunge. Voi sunteţi lumina lumii, aţi primit ce a fost mai bun, ce aţi meritat. Aţi crescut atât de frumos, sunteţi atât de serioşi, că parcă aţi fi din altă lume.
  În privinţa aprecierilor, tu ştii cum este: dai şi aştepţi. Uneori primeşti, alteori, nu. Dar de aşteptat, toţi aşteptăm.

 9. Posted by Alina Florei on februarie 24, 2009 at 11:45 pm

  Uneori ma intreb cum reusesti sa le faci pe toate… si la standarde ridicate …te pup !Si tine-o tot asa!Avem un model exceptional in tine.
  Cum mai stam cu revista profesorilor?Ce se mai intampla cu ea?

 10. Alina
  Nu este prea uşor sa le faci pe toate. Mă străduiesc; uneori îmi ies mai bine, alteori mai puţin bine, important este să nu îţi pierzi curajul de a încerca.
  Pentru realizarea revistei profesorilor propun pe cineva care are mai mult timp liber, deoarece eu nu mai pot să mă ocup. Îţi mulţumesc pentru aprecieri, eşti o persoană deosebită, Ana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: